Avantajele Criolipolizei

No Comments

Criolipoliza este un tratament estetic noninvaziv care permite reducerea grasimii localizate prin utilizarea inghetarii. Pe scurt, celulele de grasime afectate de rece sunt distruse, prin urmare, numarul lor se micsoreaza. Criolipoliza este o alternativa nechirurgicala la liposuctie. Este un tratament indicat in special pentru depunerile de grasime localizate pe abdomen, solduri, brate si coapse in interior si exterior. Tratamentul nu este dureros si va permite sa reluati imediat activitatile zilnice.

Zonele mici pot fi tratate mai repede, astfel incat sunt necesare mai multe sesiuni. Daca doriti sa faceti un tratament criolipoliza Bucuresti, va recomandam Clinica Yiara. Echipa Yiara va recomanda procedura Cooltech. In ce consta acest tratament? Sunt doua aplicatoare care vor trata zonele dorite intr-o singura sedinta. Tesutul gras va fi atras cu ajutorul fiecarui aplicator printr-un efect de vacuum. Acest lucru va incetini temporar circulatia sangelui. Temperaturile ajung pana la -8 grade Celsius in mai putin de un minut. Acesta este singurul aparat care poate face acest lucru intr-un timp atat de scurt, restul ajungand la -3 grade in 10 minute. In plus, vei avea criolipoliza pret excelent in aceasta toamna.

Pentru ca tratamentul cu Criolipoliza este o alternativa nechirurgicala la liposuctie, nu doare si nu necesita timp de recuperare. Nu este nevoie de anestezie, nu este nevoie de niciun fel de spitalizare sau analiza preliminara. Dupa tratament, puteti reveni la munca normala si activitatile sociale. Specialistul va indica numarul de sedinte si intervalele recomandate intre acestea. Efectele secundare sunt in general usoare si se rezolva intr-un timp relativ scurt. Dupa tratament, pielea poate fi inrosita timp de cateva ore si, in unele cazuri, pot aparea vanatai, furnicaturi, amorteala locala sau crampe care dispar in cateva zile. Va asiguram ca veti avea parte de cel mai bun tratament, ingrijire precum si de raspunsuri la toate intrebarile. Yiara va asteapta!

 

 

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *